Alberti Dorina

Szemléletem


A végletekig racionális, stratégiai gondolkodásmódot ötvözöm egy empatikus, feminin habitussal. Festek és mellette versenyszerűen sakkoztam (lásd: slideshow).

Bár a két "stílusirány" elég távol áll egymástól, mégis emiatt a kettősség miatt érek el sikereket. Az ügyfeleimnek szüksége van az analitikus gondolkodásmódomra és a tudatosan felépített kampányokra, megjelenésre, ugyanakkor hatékony, félrértésektől mentes, folyamatos kommunikációra is.

Számomra fontos, hogy ismerjem az embert, akivel dolgozom, hiszen az ő szemléletét, stílusát, terveit kell továbbgondolnom és megvalósítanom. Különösen igaz ez a pár fős cégekre, ahol a tulajdonos személyiségével egybeforr a brand. Empátia nélkül a weboldal vagy a tartalommarketing disszonáns lesz, az illető nem tud vele azonosulni, ami hosszú távon negatívan hathat az üzletre.

 • Simon Lilla
  Végre valaki érti, amit mondok! Dorina mindent azonnal átlát, megért és "érez".
  Simon Lilla
  Simon Home & Hotel, Tulajdonos, Ügyvezető
 • Pázmándy Szilvia
  Gyors, agilis, mindenre tudja a megoldást. Ifjú kora ellenére nagyon komoly tudással rendelkezik. Holisztikus módon rálát a teljes online világra, ezért mindig a legjobb megoldást javasolja az adott problémára.
  Pázmándy Szilvia
  Eventrend Hotels, Értékesítési és Marketing igazgató
 • Nell Béla
  Dorina precíz, gyors, pontos, hatékony.
  Nell Béla
  Magna Catering Kft., CZNL Szolgáltató Kft., Ügyvezető
 • Iványi Tamás
  Dorina előadásából is látszik, hogy nem csak ért a dolgokhoz, de folyamatosan frissíti is tudását, ami az online marketing világában elengedhetetlen. Az ügyfelek edukálása is kiemelt szempont. Tudását jól, érthetően, sok tapasztalat megosztásával tudja átadni.
  Iványi Tamás
  BME, oktató
 • Vojánszki Katalin
  "Dorina, köszönöm, hogy vagy!"
  Vojánszki Katalin
  Concession Holding, Marketing igazgató
 • Valenta Zsolt
  "Kati, Dorina az egyik legjobb döntésed volt." (Kati = Vojánszki Katalin, Concession Holding, Marketing igazgató)
  Valenta Zsolt
  Concession Holding, Ügyvezető és Tulajdonos

Cikkeim

A fenti adatok révén már el tudsz helyezni a "térképen". Olvasd el az alábbi cikkeimet és "láss kicsit az én szemeimen keresztül"!

Médiamegjelenések

Idővonal

 • 1993Megszülettem

  3 100 grammal születtem. 20 éves koromig azt hittem, hogy ez kimondottan picinek számít, mert a testvéreim 4 kg feletti súllyal érkeztek...
 • 2014 - 2017Internet Strategy International / U2U Kft.

  Az első igazi munkahelyem. Itt tanultam meg a SEO és a WordPress alapjait, majd miután a cég átalakult ATL ügynökséggé, menedzseltem piackutatást és televíziós reklámfilm készítést is.
 • 2011 - 2015BGE

  Okleveles közgazdász lettem kereskedelem és marketing szakon.
 • 2013 - 2015Számalk

  Az egyetem és a munkahely kevésnek bizonyult, úgyhogy estin még beiratkoztam alkalmazott grafikára. Azt hiszem ez volt életem eddigi legnehezebb időszaka...
 • 2017 - 2018 MTT Digital Kft. - SEO tanácsadó

  Auditokat készítettem és tanácsot adtam a Libri-BookLine-nak, a Petissimonak, a Portfolionak és egyéb cégeknek, továbbá rendszeresen tartottam oktatásokat és workshopokat a Google Grundon.
 • 2016 - 2018BME, Marketing Msc.

  Az egyik legjobb döntésem volt, hogy ide beiratkoztam. A tananyag ugyan nagyrészt megegyezett a BA képzésen hallgatottakkal, viszont értékes barátságokra és üzleti kapcsolatokra tettem szert ez alatt a 2 év alatt.
 • 2018 - 2019MTT - Ecommerce vezető

  Egyszerre voltam key account, projektmenedzser, wordpress fejlesztő és SEO tanácsadó. Bizonyos feladatokat kiszerveztem, a nagyja viszont az én kompetenciámba tartozott. Nem meglepő, hogy viszonylag hamar arra a megállapításra jutottam, hogy készen állok saját vállalkozást indítani.
 • 2019 -Saját vállalkozás

  Kevés szakma tesz alkalmasabbá a saját vállalkozás indítására, mint az online marketing. Én készítettem és hirdetem a weboldalamat, találom ki és építem a saját marketingemet. Persze ez nem azt jelenti, hogy mindent egyedül csinálnék. Stratégiai kapcsolatban állok informatikussal, PR-ossal és médiatervezővel is, hiszen így tudok komplex szolgáltatást nyújtani.
Magyar